Coachabonnementen

Ik werk met een persoonsgebonden abonnement, zodat jij de touwtjes over je coachtraject zelf in handen kunt houden. Je kiest zelf voor iedere sessie of je face to face, telefonische of online coaching wilt. Ook bepaal je zelf wanneer je behoefte hebt aan een volgende sessie.

Quick start coachabonnement

Wil jij snel beginnen dan kun je gebruik maken van een quick start coachabonnement. Dit bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek en 2 gesprekken van 2 uur per gesprek. In overleg is het mogelijk om het coachabonnement te verlengen.

Kosten standaard coachabonnement particulier: € 400,- exclusief BTW

Kosten standaard coachabonnement zakelijk: € 560,- exclusief BTW

Standaard coachabonnement

Een standaard coachabonnement bestaat uit 5 gesprekken van 1,5 uur per gesprek exclusief het gratis kennismakingsgesprek. In overleg is het mogelijk om het abonnement te verlengen.

Kosten standaard coachabonnement particulier: € 1045,- exclusief BTW

Kosten standaard coachabonnement zakelijk: € 1485,- exclusief BTW

Coachabonnement op maat

Het is ook mogelijk om samen een coachabonnement op maat samen te stellen. Het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld een drijfverentest toe te voegen of andere onderdelen die worden gefaciliteerd door mij of mijn samenwerkingspartners. Vraag in het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden.

Vergoedingen

Via je werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werkgerelateerde vragen.

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid  om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

Betaling

Je betaalt vooraf aan de start van je abonnement 50% van het totaalbedrag. Halverwege de looptijd van je abonnement betaal je de resterende 50%.

Kennismakingsgesprek

Wanneer je interesse hebt in een coachabonnement of een op maat traject kun je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek van 30-45 minuten. Neem dan direct contact met mij op

.