Hester Brandsma

Coach bij SuccesIn en leidinggevende in de zorg

"Een leven lang leren staat permanent op mijn to-do list, zodat ik me altijd blijf ontwikkelen."

Over Hester Brandsma

Hester Brandsma is jaren werkzaam geweest als leidinggevende in verschillende organisaties en heeft daarin met veel directieleden en bestuurders mogen samenwerken. Naast het ondernemen met SuccesIn werkt Hester nog steeds parttime als leidinggevende in de zorg. Als persoon, maar ook als leidinggevende weet ze als geen ander waar je tegenaan kunt lopen. Niet alleen in relatie tot jezelf, werk, leven, maar ook in je functie als leider, ondernemer of professional, in relatie tot medewerkers, directieleden en bestuursleden. Deze ervaring zorgt er samen met haar coachopleidingen en haar oneindige fascinatie voor de mens en haar gedrag voor dat ze weet waar ze over praat.

Haar kennis zet ze in om professionals, teams en organisaties te inspireren, motiveren en stimuleren om zich verder te ontwikkelen en te excelleren! Ook is Hester op haar plek als sparringspartner voor organisaties en bij het geven van organisatieadvies ten aanzien van de begeleiding en facilitering waar binnen de organisatie om gevraagd wordt.

Wanneer de inzet aanwezig is om doelen te bereiken, wordt er resultaat geboekt! Hester zet haar doortastendheid en invoelend vermogen in om tot de kern door te dringen. Met een flinke dosis bevlogenheid, enthousiasme en vertrouwen in de mogelijkheden van de mens biedt ze de handvaten die jou, het team of de organisatie verder helpen in het creëren van het gewenste doel. Hester is geregistreerd als erkend Coach en Teamcoach bij het ST!R en het NOBCO. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel. Dit geldt niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar samenwerkingspartners. Een leven lang leren staat dan ook permanent op haar to-do list, om zichzelf verder te blijven ontwikkelen en haar kennis uit te breiden.

 

SuccesIn_leren