Michiel Mollink

Mede-eigenaar WerkendLeren en Buurtouders Gastouderopvang

"Hester's energie werkt aanstekelijk. Ze kan een brug slaan tussen droom en realisatie."

Samen sparren over de toekomst

“Ik had dringend iemand nodig en toen ik Hester’s CV in handen kreeg, heb ik haar meteen uitgenodigd. Ons bedrijf houdt zich inmiddels bezig met opleidingen voor de kinderopvang, maar toen waren we een franchiseorganisatie voor gastouderbureaus. Hester heeft me daarbij enorm geholpen: ze heeft zes jaar keihard voor ons gewerkt. Ondanks dat ik haar alleen ken als collega en niet als coach, heb ik er vertrouwen in dat ze mensen verder kan helpen. Als Hester een doel voor ogen heeft, gaat ze er helemaal voor. Ze regelt altijd alles tot in de puntjes, dit zal tijdens haar coachingsessies ongetwijfeld ook zo zijn.

Hester is iemand die alles wel wil aanpakken. Als ze een probleem ziet, wil ze het graag oplossen. De dingen die ze op de werkvloer tegenkwam waren voor haar de drijfveer om met coaching aan de slag te gaan. Ze is erg makkelijk in de omgang: ik kan me voorstellen dat wanneer iemand een probleem heeft dat hij moeilijk vindt om te bespreken, hij zich bij Hester snel op zijn gemak zal voelen.

 

SuccesIn_Michiel-2

 

Ik kon zelf altijd veel uit haar energie halen, het werkt aanstekelijk. We hadden altijd al een bepaalde klik, waardoor we samen goed konden sparren. Ik weet zeker dat Hester ook voor anderen de brug kan slaan tussen droom en realisatie.”

Monique Gebben

Voormalig Marketing Manager

"Een sessie met Hester geeft helderheid. Het maakt dat je meteen zin hebt om ermee aan de slag te gaan."

Win-winsituatie met een bijzondere klik

Mijn job-coach Judith Degenkamp van het UWV te Enschede merkte dat ik er wat doorheen zat. Ik ben altijd werkzaam geweest in de internationale communicatie en PR en ben nu werkzoekend. Judith linkte me aan Hester, die op dat moment op zoek was naar een afstudeerproject voor haar coachingsopleiding. Het is echt een win-winsituatie geworden: we hebben zo’n bijzondere klik! We hebben maar een half woord nodig, ze weet meteen wat ik bedoel. Dat kom je maar zelden tegen.

Hester kijkt met een heldere blik naar je, ze is recht door zee en doortastend. Hierdoor word je gedwongen om out of the box te denken en op een andere manier naar jezelf te kijken. Hester is echt iemand die me uitdaagt: dat werpt zijn vruchten af!

Ik heb Hester leren waarderen vanwege haar scherpzinnige en intelligente opmerkingen. Het is een enorm warme persoonlijkheid die echt met je meedenkt. Ze is erg oplossingsgericht en we hadden binnen mijn traject doorlopend sessies waarna we beiden vol nieuwe energie naar huis gingen. Het is alsof je elkaar op een heel ander level brengt.

 

Monique-SuccesIn5

 

Ze weet je op een hele prettige en enthousiaste manier mee te nemen in haar sessies. Je voelt je bij Hester direct op je gemak. Zo’n sessie geeft helderheid, dat maakt dat je meteen zin hebt om ermee aan de slag te gaan. Van Hester heb ik geleerd dat ik dichtbij mezelf moet blijven en nooit de hoop op mag geven. Ik zie nu openingen waarvan ik dacht dat ze er niet meer zouden zijn. Ik zou een coach als Hester aan iedereen aanbevelen, zeker aan hoogsensitieve mensen. Ik vind haar een ongelooflijk mooi mens en ik ben heel blij dat ze in mijn leven is gekomen.

Geert Reinders

Functioneel Ketenontwerper bij de Belastingdienst voor VisionWorks, onderdeel van Ordina

"Met haar organisatietalent, enthousiasme en inlevingsvermogen levert ze een essentiële bijdrage aan het succes van elk project."

Betrouwbaarheid is het sleutelwoord

“Hester en ik werkten in 2010 samen aan een project voor EduPer Gastouder BV. Het doel van het project was het opleiden van gastouders volgens de geldende wetgeving in de kinderopvang. We hebben het project samen opgestart en na verloop van tijd werd het steeds groter. Hester gaf sturing aan de medewerkers van het front office en coördineerde de inzet van ongeveer vijftig medewerkers in de buitendienst. Binnen zo’n project werk je heel intensief samen. Ik heb Hester dan ook in korte tijd goed leren kennen en zag hoe ze in haar rol groeide. Zelf werk ik momenteel voor Ordina, onder andere in de functie van Functioneel Ketenontwerper voor de Belastingdienst.

Ik heb Hester altijd ervaren als een hele fijne collega. Ze is iemand die alles aanpakt, die doet wat er gedaan moet worden. Betrouwbaarheid is het sleutelwoord wanneer ik aan Hester denk. Ik heb haar nooit als coach meegemaakt, maar ik denk dat dat een taak is die heel goed bij haar past. Instructies bracht ze tijdens ons project altijd heel rustig en duidelijk over aan de groep. Ze bereidt zich goed voor en laat haar zaken nooit verslonsen. Ik denk dat ze dat in haar coachingsactiviteiten ook niet zal doen.

Hester laat zich niet snel gek maken. Je zal haar dan ook zelden op een chagrijnig moment betrappen. Ze is iemand die met beide voeten op de grond blijft staan. Dat soort mensen heb je wat mij betreft altijd nodig in een organisatie: ze houdt zich staande en doet wat er gedaan moet worden om dingen op te lossen. Met haar organisatietalent, enthousiasme en inlevingsvermogen levert ze een essentiële bijdrage aan het succes van elk project. Wanneer het spannend wordt houdt Hester overzicht en neemt ze het voortouw. Je zult als coachee veel aan haar hebben.”